0599 - 648 192
info@alicesecretaresse.nl
Secretariaatswerk voor Advocatuur & MKB

Referenties

Uitwerkservice Dictaten.

 

De uitwerkservice dictaten van Alice Secretariële Ondersteuning is voor iedere advocaat een uitkomst. U dicteert wanneer het u uitkomt.

Denkt u eens in: u heeft een bespreking en weet ook dat er na deze bespreking een volgende gepland staat. Handig is het als u gelijk een besprekingsverslag/memo of een bevestigingsbrief kunt dicteren, zodat het dossier daarna terug kan in de kast. Alles wat tijdens het gesprek gezegd is, zit nog in uw hoofd en als u het gelijk dicteert, kunt u dit dossier alweer ter zijde schuiven om zo fris aan de volgende bespreking te beginnen.

Typt u zelf een dagvaarding, een pleitnota en/of andere processtukken, dan bent u waarschijnlijk een aanzienlijke tijd bezig met de tekst die u (gedeeltelijk) in uw hoofd heeft zitten.
Dicteert u de tekst, dan hoeft u dus niet op het toetsenbord te kijken en daarna op het scherm om te bezien of de tekst er goed is komen te staan.

Gedicteerde stukken (brieven, processtukken en/of andere werkzaamheden) stuurt u naar mij toe waarna ik de stukken voor u uitwerk en u retour zend per e-mail.

Deze uitwerkservice bied ik aan tegen een schappelijk tarief per 6 minuten.

Neemt u gerust telefonisch dan wel per e-mail contact met mij op voor meer informatie en prijzen.