0599 - 648 192
info@alicesecretaresse.nl
Secretariaatswerk voor Advocatuur & MKB

Referenties

Wie ben ik?

 

Als oprichtster van Alice Secretariële Ondersteuning stel ik mij graag even voor.

Mijn naam is Alice Wierenga-Huiting. In 2000 ben ik als secretaresse begonnen op een middelgroot advocatenkantoor in Roden. In de vijf jaar dat ik voor dit kantoor werkzaam ben geweest, heb ik mijn certificaat tot juridisch secretaresse behaald. In 2005 besloten twee advocaten van dit kantoor voor zichzelf te beginnen en werd mij gevraagd het secretariaat volledig te managen. In deze periode heb ik mij voornamelijk in Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht gespecialiseerd. Toen ik in 2007 als juridisch secretaresse bij een ander advocatenkantoor in dienst kwam, werd mijn kennis met Familierecht verder uitgebreid.

Eind 2012 heb ik de grote stap gewaagd om als freelance (juridisch) secretaresse aan de slag te gaan. Zo kunnen de kleinere advocatenkantoren die geen personeel in dienst hebben maar wel bij drukte een ijzersterke (juridisch) secretaresse nodig hebben bij mij terecht. Tevens ben ik beschikbaar voor de grotere advocatenkantoor om het huidige secretariaat ondersteuning te bieden. Ik sta voor accuratesse, integriteit, zelfstandigheid en ik heb een grote kennis van het juridisch jargon.

Binnen de advocatuur is het noodzakelijk cliënten goed aan te horen en te adviseren, dan wel door te verbinden met de advocaat. Een vertrouwensband opbouwen is hierbij van groot belang. Cliënten voelen zich op hun gemak en een luisterend oor kan bijvoorbeeld in een familiepraktijk al voldoende zijn om een cliënt met een goed gevoel weer terug te brengen naar de alledaagse beslommeringen.

Als persoon ben ik iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor mijn werkzaamheden en mijn relaties. Werk wordt met veel accuratesse afgeleverd en integriteit staat hoog in mijn vaandel. Zo ook de interactie met collega’s en cliënten. Overlegsituaties ga ik niet uit de weg en duidelijkheid is de sleutel voor een optimale samenwerking.

Ook voor Midden- en Kleinbedrijven (MKB) die secretariële ondersteuning op ad-hoc basis willen inzetten, bied ik een uitkomst. Geen hoge structurele loonkosten, pensioen- of ziektekostenpremies, maar enkel de productieve uren die u betaalt wanneer u dit daadwerkelijk nodig heeft!

U vindt in mij de ijzersterke (juridisch) secretaresse die:

-          van aanpakken weet

-          zelfstandig of in teamverband werkt

-          kennis heeft van het juridisch jargon

-          met vertrouwelijke informatie om kan gaan

Het te woord staan van cliënten, het aanbieden van een kopje koffie, het uitwerken van documenten of dictaten, het arrangeren van besprekingen of viergesprekken; het zijn allemaal zaken waar ik mijn hand niet voor omdraai.

Kortom neem vandaag nog contact met mij op, want deze hardwerkende, flexibele, klantgerichte secretaresse komt graag uw kantoor versterken wanneer u dit wenst.